Nijverheidsweg 5, 6662 NG Elst (Gld)

Klanten recensies

Haas
Auto repareren in Elst
Lees verder
Vorige week stond ik met pech langs de weg. De kosten voor het repareren waren hoger dan de waarde van auto. Autoservice Lamprecht heeft met het nodige kunst en vliegwerk de auto voor een redelijk bedrag weer aan de praat heeft gekregen! Bedankt, topservice!
Gerhard
reparatie bedrijfsbus in elst
Lees verder
vandaag mijn bedrijfsbus weer opgehaald, het is zoals gewoonlijk allemaal weer tip top voor elkaar. Alle onderdelen die nodig waren, had meneer lamprecht al netjes klaarliggen, dus er kon zo aan begonnen worden. De oude onderdelen worden ook bewaard en dan kun je precies zien wat er mis mee was, dit maak je volgens mij nergens mee.(helemaal top) Het is weer perfect voor elkaar gemaakt, en ben er super blij mee. Autoservice Lamprecht, bedankt en tot de volgende keer!!!
Mascha Meijer
Service auto in Elst
Lees verder
Ik heb mijn auto middels een zoekopdracht bij Autoservice Lamprecht gekocht voor een zeer schappelijke prijs. Na 4 maanden ging er een waarschuwingslampje branden. Ik kon meteen langskomen om de auto kostenloos te laten uitlezen en te laten resetten. Het bleek loos alarm. Prima service dus en ze staan direct voor je klaar! Kortom erg tevreden over deze garage!
Sofie van de heuvel
reparatie auto in Elst
Lees verder
Eindelijk een autoservice gevonden die te vertrouwen is! Ik kan elke keer weer snel terecht en de reparaties zijn erg snel klaar. Ook altijd weer goede terugkoppeling voordat hij e.e.a. gaat monteren over de kosten en welke reparaties hij gaat uitvoeren. Echt een aanrader!!
Trend24
Reparatie versnellingsbak in Elst
Lees verder
Mijn auto had versnellingsbak problemen en andere versnellingsbak bleek noodzakelijk. Ondanks de grote ingreep en de drukke agenda van de garage hebben ze toch een gaatje weten te vinden om de bak te repareren. Verder een prima terugkoppeling over de tevens te vervangen koppelingsplaten. Behalve een zeer schappelijke prijs heb ik door mijn ervaring ook een goed en vertrouwd gevoel bij de Garage. Voor mij in de toekomst dus ook de APK keuring en al het onderhoud bij deze garage.
van Hoek
Regulier onderhoud en APK
Lees verder
Ontzettend goede servicegerichte garage, denkt met de klant mee! Komen hier al jaren met onze auto. Erwin is een echte vakman! Wij blijven trouw, voor ons geen ander meer!!
Mike
Banden wissel, remblokken, remlicht in Elst
Lees verder
Super Garage! Nieuwe winterbandjes & remblokken zitten er weer op. Ook het remlicht werkt weer. Dat allemaal zonder vooraf een afspraak te maken en voor een klein prijsje! Keep up the good work. (en de verse koffie stond inderdaad klaar)
CDMW
Onderhoudsbeurt auto in Elst
Lees verder
Onze auto voor het eerst voor een grote beurt naar Autoservice Lamprecht gebracht in Elst. Wat een geweldige garage met een uitstekende service en klasse! Wij gaan voortaan allebei onze auto's voor onderhoud naar deze garage brengen. Uiterst tevreden!
Jansen
Reparatie en beurt Renault Twingo in Elst
Lees verder
Zeer goede garage met heel goed en kundige mensen. Goede service, klantvriendelijk, goede prijs kwaliteitsverhouding. Mocht je een garage zoeken dan moet je je auto echt eens naar Lamprecht autoservice brengen, dan wil je nooit meer iets anders. Top heren ga zo door.
Robot
onderhoud en reparaties BMW in Arnhem
Lees verder
Wat een fijne garage is dit zeg. Sinds een tijd nu vaste klant met onze BMW, door slechte ervaringen bij andere garages. Afgelopen woensdag kwam ik stil te staan, belde de garage op en er werd iemand gebeld die me op de sleep nam, auto is daarna na reparatie thuis afgeleverd! Voor ons geen andere meer, bedankt mannen! Top top top!
Previous
Next