AUTOSERVICE LAMPRECHT, BEDANKT NAMENS DE SPELERS VAN OSC DO12

sponsering vv OSC

Foto: Gert Klay

AutoService Lamprecht heeft de spelers én staf van de Do12 in nieuwe trainingspakken gestoken en voorzien van tassen en inloopshirts. Zaterdag 22 november is het hele team naar Elst afgereisd voor de fotoshoot.

Eigenaar Erwin Lamprecht is gestart met AutoService Lamprecht vanuit de wens om een eigen autobedrijf met een persoonlijke service te runnen.

Er is een veelzijdig autobedrijf ontstaan dat goed thuis is op veel gebieden in de autowereld. Naast de verkoop van alle merken occasions hebben we een breed servicepakket op het gebied van onderhoud en reparaties aan uw auto. Voor het stellen van een diagnose en het oplossen van storingen beschikken we over de modernste (test)apparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor de verplichte APK van uw auto en het vullen en repareren van uw aircosysteem.

Overige diensten

  • Vooraf prijsopgave bij onderhoud en reparaties
  • (winter)bandenwissel en opslag
  • Versnellingsbakrevisie & onderhoud
  • Vervanging distributieriem

Unieke haal- en brengservice
Uw auto missen voor onderhoud of reparatie? Maak dan gebruik van de unieke haal- en breng service van Autoservice Lamprecht. We halen uw auto op en leveren hem ook weer bij u af.

Haal- en breng service is mogelijk in de volgende plaatsen: Beuningen, Weurt, Nijmegen, Lent waalsprong, Oosterhout, Elst en Arnhem-zuid. Staat uw woon/werkplaats er niet tussen? Neem contact met ons op.

Voor de leden en ouders van de jeugdige OSC-leden geeft AutoService Lamprecht 10% korting op uw eerste onderhoudsbeurt of reparatie en kunt gebruik maken van een gratis leenauto.

(bron: www.vvosc.nl)